06 - 22 45 79 70 info@resultatenster.nl

Vanaf € 12,50 per maand!

Zonder beperking ten aanzien van het aantal in te vullen Sterren.
Dus een fractie van langdurige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid!

Met “Ster” terug naar de arbeidsmarkt!

Resultaten Ster™: meetbaar succesvol in re-integratie

Effectief voor professionals, jongeren en senioren

Meetbare gegevens, daadwerkelijke verbetering

Vertrouwd werkmodel, gegarandeerde resultaten

Het laatste nieuws

Resultaten Ster™ is de eerste partij in ons land die de Werk Ster heeft ingevoerd bij gemeenten, instanties, re-integratiebedrijven en coachingsbedrijven. Met een solide achtergrond op het gebied van re-integratie en sociale betrokkenheid, zien wij bij Resultaten Ster™ het als onze missie om meetbare resultaten te boeken met het internationaal succesvolle Outcomes Star™ programma. Een uitbreiding van het aantal Sterren zal ons inziens op termijn zeker aan de orde zijn. De sectoren verslavingszorg, onderwijs en de zorg hebben onze aandacht. Maar ook andere onderwerpen hebben onze aandacht. Op deze Nieuwspagina houden we op de hoogte. En voor vragen zijn we altijd bereikbaar. Belt u ons gerust.

Eerste "Ster" in Nederland!

Werk Ster van Resultaten Ster™ is de eerste Nederlandse versie van het internationaal hoog gewaardeerde programma Outcomes Star™. Een resultaatgericht verander-/verbeterinstrument, erkend om de meetbare effectiviteit en de grote sociale waarde. Outcomes Star™ is succesvol in ondermeer Engeland, Finland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland, USA en Canada, en omvat meer dan 20 werkgebieden waarin “Sterren” behaald worden. Het programma wordt veelvuldig ingezet door overheden en welzijns-/gezondheidsinstanties.

Uitbreiding van "Sterren"!

In Engeland is Triangle Consulting (Outcomes Star™) samen met Amerika en Australië bezig met het ontwikkelen van een nieuwe Ster voor Jong Delinquenten. Deze Ster moet jongeren begeleiden die net uit de gevangenis komen, zodat zij op het “rechte pad” blijven. Er is een pilot gestart en deze zal tot november 2015 duren.

Vraag vrijblijvend een demo aan