06 - 22 45 79 70 info@resultatenster.nl

Vanaf € 12,50 per maand!

Zonder beperking ten aanzien van het aantal in te vullen Sterren.
Dus een fractie van langdurige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid!

Met “Ster” terug naar de arbeidsmarkt!

Resultaten Ster™: meetbaar succesvol in re-integratie

Effectief voor professionals, jongeren en senioren

Meetbare gegevens, daadwerkelijke verbetering

Vertrouwd werkmodel, gegarandeerde resultaten

De kosten tegen de baten...

Resultaten Ster™ is een licentieovereenkomst die geldig is per persoon (begeleider). Met het softwarepakket zijn alle gegevens en vorderingen per cliënt voortdurend inzichtelijk, en kan effectieve begeleiding op de ontwikkelpunten plaatsvinden. Het systeem wijst de weg naar zeer efficiënte en resultaatgerichte begeleiding op maat. De licentiekosten bedragen € 12,50 per maand, zonder beperking ten aanzien van het aantal in te vullen Sterren. Dus een fractie van langdurige werkloosheid of arbeidsongeschiktheid!

Cursus voor begeleiders

Voor de aangewezen begeleiders is er een effectieve cursus. De cursusduur is 2 dagdelen en 1 dagdeel om casussen te bespreken, vragen/problemen te behandelen en zo nodig extra uitleg te krijgen. De training voor 3 dagdelen kost € 900,00 ex. BTW. Per opleiding zijn er gemiddeld 10 personen, het minimum is 8 personen. Maatwerkafspraken ten aanzien van incompany trainingen zijn mogelijk.

Managementconsulting

Om te kunnen sturen op de output die de Werk Ster genereert, is het noodzakelijk dat de manager wordt geadviseerd (op maat) ten aanzien van de wijze waarop de gegevens dienen te worden geïnterpreteerd. Met het doel om deze zowel intern als ook ten aanzien van commerciële activiteiten effectief in te kunnen zetten. Deze consulting bedraagt 1 dagdeel à € 600,00 ex. BTW.

U wilt er werk van maken?

Neem gerust contact op voor meer informatie, een vrijblijvende demonstratie of een implementatievoorstel. U zult aangenaam verrast zijn over de eenvoud, helderheid en cliëntvriendelijkheid. U kunt bellen met Sandra Tromp, 06-22457970, of met Katja Bosboom, 06-21527167. Mailen kan ook: info@resultatenster.nl Wij komen graag bij u langs.


Resultaten Ster™
Businesspark A7-Noord
Richterlaan 3-6
9207 JT  DRACHTEN
info@resultatenster.nl

Vraag vrijblijvend een demo aan